Devino membru

JEF România funcționează ca o rețea de tineri voluntari, 18-35 de ani, membri ai acestei organizații, dedicați promovării valorilor europene și dezvoltării proiectului european.

JEF Romania are peste 100 de membri în întreaga Românie și în diaspora. Modul de implicare în organizație este flexibil, însă necesită respectarea unui cod de conduită, alocarea câtorva ore pe lună pentru dezvoltarea organizației și achitarea unei cotizații anuale de membru (1). Membrii primesc constant informări despre activitata organizației, pot participa la reuniuni cu alți membri și la alte evenimente din rețeaua JEF, și pot beneficia de sprijinul JEF România pentru desfășurarea propriilor lor inițiative.

În general, activitatea organizației se bazează pe contribuțiile voluntare ale membrilor. De asemenea, dacă ai sugestii sau preferințe privind activitatea pe care ai dori să o desfășori alături de noi, trimite-ne un email la secretariat [@] jefromania [.] eu.

Pentru a deveni membru, completează formularul de mai jos.

To join JEF Romania, please fill the form below. 

Dacă ești interesat de inițierea unui grup de interes pentru o secție locală care să impulsioneze dezbaterea și dialogul pe teme europene, găsești mai multe detalii pe pagina „Grupuri de inițiativă”.

Cod de Conduită – JEF România

(1) Adunarea Generală a Asociației Junimea Europeană Federalistă (JEF Romania) a aprobat în 2023 cuantumul cotizației anuale a membrilor la 100 RON/an/membru. Conform hotărârii adunării generale, elevii, studenții, persoanele fără locuri de muncă și cele cu venituri brute lunare sub salariu mediu net lunar din România beneficiază de reducerea cotizației anuale de membru cu 50%.