Apel participanți pentru seminarul „Activism și participare publică cu JEF”, 16 septembrie

Te invităm la un seminar pe tema activismului și participării publice

 

Asociația Junimea Europeană Federalistă, cunoscută ca JEF România, secția națională JEF Europe, organizează o sesiune interactivă dedicată tinerilor între 16 și 30 de ani, în Constanța, în data de 16 septembrie, axată pe încurajarea cetățeniei active și participării publice a tinerilor. Înscrierea se face prin completarea formularului: https://forms.gle/RuGvn167XF4vPuLJ7.

Activism și participare publică cu JEF

Invităm tinerii între 16 și 30 de ani să se înscrie pentru a descoperi o serie de instrumente ale activismului civic și participării publice într-o societate democratică. Pentru înscriere, completează formularul disponibil la adresa aceasta.

Seminarul se bazează pe experiența JEF, cea mai veche asociație pro-europeană de tineret, înființată după Al Doilea Război Mondial, dedicată promovării cetățeniei europene, aprofundării integrării Uniunii Europene încurajării unei societății mai juste și mai integrate pe continentul european, într-un mediu caracterizat de pace, stat de drept și respectarea drepturilor omului.

Evenimentul „Activism și participare publică cu JEF” este organizat de Asociația Junimea Europeană Federalistă (JEF România) ca parte a acțiunilor JEF Europe în cadrul proiectului Next Generation JEF (NGJ), dedicat încurajării cetățeniei active, apropierii tinerilor de Uniunea Europeană și sprijinirii capacității JEF.

Asociația Junimea Europeană Federalistă (JEF România) se află printre beneficiarii  NGJ. Acțiunea este finanțată de Uniunea Europeană prin intermediul Programului „Cetățeni, egalitate, drepturi și valori” (CERV) al Comisiei Europene, prin intermediul proiectului Next Generation JEF, implementat de JEF Europe.

Înregistrare și participare

Completează formularul web disponibil la adresa aceasta, dacă dorești să participi la eveniment, până cel târziu 14 septembrie 2023.

Dacă ai fost selectat, vei primi răspunsul prin email până pe 12 septembrie. Numărul de locuri este limitat și se acordă pe principiul primul-venit, prim-servit, în funcție de completarea formularului web. Urmărind o abordare intersecțională, încurajăm participarea tinerilor din grupuri sociale variate.

Evenimentul include șase ore de seminar, conform agendei care va fi comunicată participanților selectați. Organizatorii vor fi responsabili de asigurarea mesei de prânz și de rambursare a cheltuielilor de transport într-o limită, ce va fi comunicată potențialilor participanți. Informațiile despre nevoia de rambursare a cheltuielilor de transport vor fi furnizate de participant în formularul web. Alte cheltuieli legate de participare nu vor fi asigurate de organizatori.

Încurajăm o participare cât mai largă din punct de vedere al experiențelor participanților.

Înscrierea în vederea participării la acest eveniment presupune acceptarea codului de conduită JEF, disponibil la adresa aceasta.

Informații de contact

Pentru detalii adiționale, trimite un email la madalin.blidaru@jefromania.eu.